Dit zijn wij

BBV development is een projectontwikkelingsbedrijf. Jong van geest, mét een flinke dosis ervaring. In een wereld die nooit stilstaat, bewegen we mee met de markt en spelen we in op de wensen en behoeftes van nu en voor de toekomst. Dit doen we door een optimale invulling te geven aan locaties. Van inbreiding tot uitbreiding, van innoverende nieuwbouw tot slimme transformatie of herontwikkeling: BBV development heeft de oplossing in huis.

Ons team adviseert, ontwikkelt, ontwerpt, realiseert en verkoopt vastgoed, en geeft daarmee vorm aan iedere woonwens. Dit doen we voor en met onder meer gemeentes, beleggers, investeerders, makelaars, kopers en omwonenden. Voor ieder project stellen we het perfecte team samen. Zo kunnen we, tezamen met onze eigen expertises, projecten realiseren in elke vorm en omvang. Samen maken we morgen mooier.

Onze ambities

BBV development wil kwaliteit toevoegen aan de locatie. Door in gesprek te gaan met alle stakeholders ontwikkelen we projecten die duurzaam zijn in de breedste zin van het woord. Duurzaam in het ontwerp en in de uitvoering, maar dus ook voor de omgeving, zodat er een plek ontstaat waar mensen graag willen zijn, waar ze zich goed voelen, welkom voelen, nu en later.

De BBV visie

BBV development droomt van een nog mooier Nederland. Een thuis voor iedereen. We willen projecten realiseren voor alle doelgroepen en bewegen hiervoor mee met de vraag vanuit de markt, de vereisten vanuit de overheid en met de ontwikkelingen op het gebied van duurzaam bouwen. Vooruit denken en vooruit doen. Vooruit voor morgen.

De BBV missie

BBV development realiseert innovatieve woonconcepten en duurzame bouwprojecten. Duurzaam bedacht en duurzaam gebouwd. Voor morgen. En ver daarna.

Hans Beke

Na gewerkt te hebben als ad interim gebiedsontwikkelaar bij de gemeente en bij diverse grote projectontwikkelaars, kan ik met BBV development mijn ervaring op het gebied van projectontwikkeling en uitvoering optimaal inzetten om prachtige projecten te realiseren. Mijn kennis inzake grond-, weg- en waterbouw, civiele techniek, milieu en burgerlijke en utiliteitsbouw komt hierbij altijd van pas. Ik beweeg mij graag in het veld van overheden, het bedrijfsleven en de burger. Alle partijen samenbrengen, oplossingen creëren waar anderen deze niet zien, dat is voor mij dé ultieme uitdaging.

Edwin Vermij

Voor mij is het ontwerpen van gebouwen het vinden van een verhaal, passend bij de omgeving en bij de gebruikers. Elke locatie en opdrachtgever heeft een eigen verhaal, en dat maakt elk ontwerp uniek. Ik ben sinds 1999 werkzaam in de architectuur en zet mijn creativiteit en liefde voor de technologie in bij de ontwikkeling van onze projecten. Door te werken met BIM-software visualiseren en delen we het ontwerp eenvoudig en snel met alle betrokkenen. Met BBV  development heb ik de mogelijkheid als ontwerper er ook op toe te zien dat de ontwerpen gerealiseerd worden zoals bedoeld is.